fredag 27 juni 2014

Resplan 3.2

Efter många turer och en hel del planerande blev det en resa till slut. Den ursprungliga planen var att Marcus, jag och våra två stora tjejer skulle åka till Göteborg och gå på Liseberg en dag i samband med att Marcus jobbade där nere. Min mamma (barnens mormor) skulle ta hand om lilla Hannah och barnens faster och farmor skulle hjälpas åt med Gabriel. Detta var plan 1.0

Det visade sig snart att det inte skulle vara möjligt då mormor behövde åka till Finland. Planen gick i stöpet och plan 2.0 utformades. Stora tjejerna och Marcus åker ner och går på Astrid Libdgrens värld på vägen ner och Skara sommarland på vägen hem. 

Några dagar innan avresa hör barnens faster S av sig och frågar om inte hon och och farmor ska hjälpas åt och ta både H och G så att jag kan följa med. Sagt och gjort. Faster S och Farmor med sina respektive hjälps åt att ta hand om H och G. Vi andra åker till Göteborg. Plan 3.0!

Dagen innan avresa visar sig vädret på ALV inte vara det bästa så vi bestämmer oss istället för att åka raka vägen ner till Göteborg och gå på Liseberg i två dagar. Tillbaka till den ursprungliga planen med andra ord men med lite ny utformning. Låt oss kalla den för plan 3.1. Inte heller hemresan blev som tänkt. Vi skippade Skara då det var kallt och regnigt och åkte till Gustavsviks upplevelsebad istället. Väl värt ett besök. Så blev det till slut plan 3.2!
Och stora tjejerna fick lite egentid med båda oss föräldrar!

1 kommentar:

  1. Oj vad längesen jag var på Liseberg, längtar riktigt tills sonen är tillräckligt stor för att åka dit!

    SvaraRadera